inget internet...

Vi har ju fortfarande inget internet hemma men jag är hos Johanna nu så jag fick låna hennes dator en snabbis... Vi har varit iväg och tränat agility idag å jag är så himla nöjd med Vila...Duktig tjej!! Blir nog en liten agilitykarriär ändå=)
Tävlat lydnad har vi oxå, men det gick inge bra, hon ville inte alls efter att en hund reste sig på platsen och höll till bakom Vila. Den lockade ju givetvis upp Vila då det var 10 sek kvar =( Och när vi fick lägga om reste hon sig när det var ca 9sek kvar så det blev ju bara pannkaka av allt. Då var hon rädd den lilla bc:n. Inte bra..
Och när vi skulle in och kämpa på programet var det bara hunden i ringen brevid som gällde för Vila så jag valde att bryta, vill inte pressa henne... Klass 1 låg i mitten av ridhuset, klass 2 på ena sidan och elit på andra.. Men vi tar nya tag å kommer igen till våren-sommaren kanske, vem vet???

Vallkursen vi var på tillsammans med Frida o Isa var rolig och Vila var duktig, riktigt skoj å se. Fåren var roliga tyckte Vila.

Om vi någon gång i livet får internet i huset ska jag berätta mer ingående om hur kursen var... Men nu vill jag inte skriva mer eftersom jag är hos Johanna ;)

Så alla som lämnat kommentarer, sorry att jag inte svarat er.. Men det finns ju en anledning.. =)

TJINGELING!!
 

My dog!!!

Herregud vilken rolig tävling det har varit..
jag fick den stora äran att springa med tok-papillonerna Håkan och Camilla under dessa två dagar då Gill är sjuk.
De fick skjuts upp till Göteborg av Susanna med Zorro, så H hämtade de i lördags och natten mellan lördag och söndag sov jag inte mycket, Håkan (hund) uppvaktade Gizze hela natten, tror jag sov 3 timmar.. För vi skulle ju upp kl 5 på söndagmorgonen...
Det var Håkan som var först ut i hopp och tro det eller ej men vi nollade men fick massa tidsfel, men jag var bara så himla glad att han ens följde med mig på banan =) Tror vi kom på 13:e plats... Sen var det Camillas tur och hon följde oxå med mig, hoppade ur slalomen 2 ggr och sen tog hon fel tunnelingång så vi blev diskade med hon var duktig och sprang på riktigt bra i slutet av banan..
Sen var det Simmas tur och hon var helt otroligt jäkla galen.. Det var en sådan glädje i henne och hon gjorde ett toppenlopp och jag vazr så himla glad, sprang med ett leende på läpparna hela loppet, tyvärr släppte jag henne en yttepytte millisekund å hon sög in i en tunnel i slutet av loppet, attans!!!! Men som sagt, ën sådan glad hund har jag inte sett mycket av då det gäller henne... Visst är hon alltid glad men det har varit lite försiktigt om man säger så....

Nästa lopp var Håkan väldigt okoncenterad, han sprang ut till publiken den lilla token... Camilla diskade sig tror jag, kommer inte ihåg...
Simma hon har diskat sig i alla lopp denna helg men det har inte gjort något alls för hon har varit så himla glad å taggad å sprungit som en liten råtta... KUL!!!

Sista loppet på söndagen var agilityn och det var en klurig bana med bla en tunnel under balansen och det var inte många som klarade av det men Håkan gjorde det å vi nollade ett till lopp... MEN, fick 0,84 sek i tidsfel, tror vi kom på 15:e plats...

På måndagen var Simma först ut och hon var lika tokig igen... Någon måste gett henne nå skumt =) =) =)
Håkan nollade igen och än en gång fick vi tidsfel, 0,16... =( Hamnade på en 11:e plats med det tror jag...
Camilla fick något felmen sprang på riktigt bra, kul å se.. Har ju aldrig sprungit med dessa papilloner så jag var så himla nöjd att de följde med mig.... =)

Disk på alla i nästa agilitylopp!! Papillonerna på precis samma ställe i banan och Simma drog till fel tunnelingång, IGEN!!!
Hopp blev det inget för papillonerna för de åkte hem innan den klassen skulle starta med Susanna igen... Simma hon diskade sig på ett sådant himla skumt sätt, hon sprang till en tunnel som låg med bägge ingångarna bortåt.. helt ologiskt med andra ord????!!!!???? Lilla räpan!! Det största problem vi haft dessa tävlingar är hennes starter så nu ska vi träna starter mycket, så är det bara.... Det bästa med henne var första loppet på söndagen med hennes slalomingång, hej å hå!!!!
Förresten var det 2 personer som kom fram under dessa dagar å frågade varför hon gick i medium?? De tycket båda två att hon va rsom vilken smallhund som helst.. Eller ja inte som de små som finns för hon är ju på gränsen, men det är lite frustrerande när vissa smallhundar är större än Simma och hon går i medium...

Nu måste jag sluta och springa ut med vovvarna i snön, för snö har det kommit här =)

TJINGELING!!!

Nyårsdagen!!!

....används till att träna hund... =) SÅKLART!!!
Igår kom J och H:s bror hit och firade nyår med oss, tyvärr hade J sån otur så hon blev dålig.. Stackarn!!

Förutom det var det trevligt, lagade potatisgratäng och fläskfilé med sås. Någon efterrätt orkade vi inte... Det smällde inte så himla mycket här ute på landet men lite iaf så vi se lite fina raketer...

J är ju lite morgonpigg å det hör mina vovvar så de väckte mig tidigt och med tanke på att jag gick och la mig efter 3 så blir det mesta innan 10 tidigt för mig =)

Vi diskade all disk och plockade iordning här medans männen sov vidare.. Sen stack vi till Lilla edets brukshundklubb å körde igenom Vila i lydnadsettan... Och det var ett ganska så bra träningspass, hon gjorde saker som jag aldrig trodde hon kunde lära sig för ett par veckor sen, tex. hopp-apport, som iofs inte ingår i 1:an men ändå =) Snygg oxå!!! Klar 10:a tror jag minsann =)
Det enda som inte är bra nu är att hon tappar kontakten i fria följet och tar det där jävla steget i ställandet. Allt annat är bra.. Inkallningen var super, förutom en gång då fröken bc glömde sätta sig.. Har tagit en massa kort, eller J har tagit de flesta, jag har tagit något... =) Solen sken hela tiden och det var ca -5, så himla skönt var det...

Fint grepp!!

bollen är rolig =)

Bollen är bra att ha tycker Vila...


Kom igen då!!! Kasta!!


Tjo ho!! =)


Många bollbilder blir det =)
Lite suddig bild men hon går fint =)Mycket bilder på Vila blir det men hon var den enda som tränade idag...


Lite däck provade vi oxå....Avslutar med ett tokigt kort från nyårsaftonen =)Oj oj. vad många bilder det blev och jag var inte ens klar.. Lägger in fler imorgon...
Förresten ska vi och träna lite agility imorgon jag, Simma och Vila.. Ska bli skoj..
Och så kommer mín efterlängtade bror oxå imorgon....TJINGELING och Gott nytt år till alla!!!

RSS 2.0