Underbar vinterdag och en sjuk Gizze

Igår var det verkligen underbart väder, bara ett par minus å strålande solsken... Tog massa massa bilder som vanligt å här kommer resultatet på några av dem...
Vila ser helt skum ut då hon kollar in Gizze.. =)

Gizze ja, som är lite sjuk, spytt å är låg... Hoppas han blir bättre snart annars får han läggas in...

TJINGELING!!! 

Nya agilityregler????

Hmm, jag är ju inte å har aldrig varit så himla insatt i regler å grejer när det gäller agility, jag kan det som behövs för att vara med å tävla :D
Men nu satt jag å läste de nya förslagen å blev lite fundersam över en sak??
Om jag fattat det hela rätt så kan man få välja om man vill ha sin hund i large eller medium om den ligger inom gränsen 43-45 cm tror jag det var.. Men min fråga då är vad som händer om jag å Vila tex blir suuuuuuperbra å kommer med i landslaget tex, för internationellt är det väl inte samma höjder som gäller som i sverige då, om förslaget går igenom alltså???

Det är typ enda frågan jag har!!! Annars kör vi på som vanligt =) =) =)

Annars är det lite bloggtorka just nu, hundarna har lite vintervila och jag med för den delen hahahaha....
Bloggar då det händer något vilket inte är så ofta just nu...

Är förresten grymt sugen på att åka till Rättvik å tävla Vila lite, men det är en låååång resa.. Fast å andra sidan så får jag träffa släkten i samma smäll =)


TJINGELING!!!!

My dog 2010Simmas tur att tävla lite och denna gång på klubben tävling på svenska mässan i Göteborg, My dog alltså...
2 lopp varje dag och vi har inga resultat att skryta med, 3 disk och ett med 5 fel och tidsfel... Men den attityden Simma hade denna helg var helt otroligt... Simma är ju en ganska så försiktig och lugn dam förutom när hon leker med sina polare i familjen eller när det vankas agility...
Hon har varit så himla duktig i helgen och helt loss innan varje start, tokskällt och varit allmänt galen, skällt under loppet å sprungit på som bara den.. Det är ändå försiktiga Simma vi pratar om =)

I första klassen hopp, satt hon i en tunnel istället för att ta slalomen så det blev Disk, men bra fart iaf.. =)

Andra klassen valde jag att lägga Simma i starten och det blev bra, var riktigt nöjd med det, tyvärr rundade hon ett hinder som man skulle ta från fel håll så vi kom i mål med 5 fel och tidsfel...

Trodde Simma skulle vara trött på söndagen men icke sa nicke, hon var ännu tokigare innan start å folk lär väl ha blivit tokiga på oss men det struntar jag i just nu...

Agilityklassen hade en liten klurig slalomingång å den missade hon och sen missade jag att hon inte tog sista pinnen i slalom så det blev DISK där oxå... Attans, hon hade så himla bra kontakfält detta lopp så det var skönt!!

I sista loppet för helgen tog hon hinder 4 från fel håll så det blev disk men annars bra igen.. Hon är duktig den lilla donnan...

Var funktionär i massa klasser oxå å vi var ett trevligt gäng som fixade denna tävling...

Tog lite bilder på hundarna idag i det underbara vädret som var...TJINGELING!!

Mannen min sa:

-Man blir allt sugen på att ha en liten valp då man ser dessa bilder...

Den grottan som vovvarna ligger i har varit populär... Tyvärr blev den så sliten så vi fick slänga den =(
Hade inga bilder på Vila på min nya dator, de finns på mannens så jag ska lägga över de här sen så kommer det ett kort på henne oxå... =)

Annars är det rätt så lugnt här, händer inte så mycket.. Jag å Vila har byggt upp en liten skogs-agility-bana som vi tränar lite försiktigt på... Bra med stor gräsmatta, som är täckt med massa snö nu iofs men det gör ingenting..

Har varit uppe i Dalarna ett par dagar å det har varit helt underbart skönt, saknar dalarna ibland så det gör ont. Ingen fattar det!!!!! Men men, kan inte göra så mycket åt saken just nu!!!
Fick förresten många bra julklappar, bla en filt med armar... Skitsmart!!

Bilder från Vila och Walles lekstund uppe i Dalarna... Min kompis Ciccis vovve är Walle...
Avslutar med Snömonstret igen, har aldrig haft en hund som gillar snö så mycket som hon gör!!! Underbara hund som typ ingen gillar, men jag gör!!!!

My dog till helgen å jag kommer tycka synd om deltagarna i första 2 klasserna på söndagen för då kommer det låta på bred dalmål:
Hej och välkomna till my dog, första tävlande är..........................

Japp, JAG ska vara speaker, jag vet knappt hur man gör ju!!! HJÄLP!!!!!
Annars längtar jag till tävlingen som bara den, årets höjdpunkt!!! Simmas med för hon älskar att tävla inne... Hoppas det inte blir något knas med henne bara som det blev förr förra gången vi var med å hon blev påflugen av en stooooor vovve å inte ville vara med längre... Då fick snälla husse komma å hämta hem henne, så illa blev det!!!!

Nej, ut i snön nu!!!

TJINGELING!!
RSS 2.0