Ajax dag!!!Den 15:e januari- 2011 var det Ajax tur att ha sin speciella dag, han fyllde 6 år denna dagen!
Tiden går så himla fort med vovvarna, eller ja, den går fort hur man än gör... Han fick iaf en god (enligt honom iaf) vovvebakelse å ett stort tuggben... Tror han var ganska så nöjd faktiskt!!!!

My dog gick so mdet brukar för mig å Simma, med en massa diskar... :D Men vad gör det när den hunden har så himla skoj på den tävlingen.. Hon hatar att gå runt bland alla människor å vovvar på den stora ytan men när hon kommer till agilitybanan växer hornen ut i pannan på henne... Vissa lopp var faktiskt ganska så okej!!!

Nu dröjer det innan vi ska tävla igen, det är Vilas tur nästa gång å då ska vi till Örebro!!!

Men först lite träning på fredag!!! :D

TJINGELING!!

Nytt år, nya möjligheter???

Taget i somras på Simma...
Hipp hipp hurra för Simma som fyllde hela 6 år den 26 dec-2010

God jul och Gott nytt år kanske man ska skriva i sin blogg oxå så det gör jag nu :D

Året har bestått av mycket tävlingar för en hund å det är Vila som prioriterats detta år.. Har mestadels slutat med disk i de flesta loppen men vi har fått till ett par riktigt bra lopp som jag är nöjd med.. Vi blir mer å mer som ett team!! Höjdpunkten på året kom då vi tog våran första å hittills enda hopp-pinne, genom en vinst oxå, vilket alltid är skoj!!! Slalom har tyvärr varit ett krux för oss på tävlingar så vi ska lägga ner lite tid på sådan träning när all snö försvunnit.. Men enligt Vila kan man faktiskt träna i en halvmeter snö... Så det så!! :P 

Snart är det dags för Simmas höjdpunkt för året!! MY DOG!! Hon älskar den tävlingen, blir helt crazy när hon kommer runt banan där... Resten kunde man skippa enligt henne.. Det ska bli skoj, blir ju alltid långa dagar men det är det värt!!

Gizze och Ajax lever livets glada dagar här hemma, hänger med på det mesta vilket de gillar... :P

Hoppas året bjuder på bra saker och att man slipper tråkigheter nu.

Mina tankar går iaf till en vän som förlorat sin bästa vän idag, lilla vovven!!! Så tråkigt!!! Kram till erTJINGELING!!!

RSS 2.0