Min lilla stjärna!! ¤

I fredags tog jag, J och våra vovvar, (jag hade bara Vila med mig) oss till L:s ridhus, hade hyrt det på kvällen för att få träna lite innan tävlingen som var i lördags i Varberg.. Våra hundar gick så bra, kanonfin träning med underbart underlag!!!! Skulle det mån tro båda gott inför lördagen??
Hem å kolla Idol för att somna alldeles för sent sen... :P

Hmmm, ja vad ska man säga??

Upp tidigt för Vila var först ut, hoppklass 1.. en rolig bana med mycket spring.. Vi fick 5 fel pga ett missförstånd vid platta tunneln, jag trodde hon hade låst på tunneln och tog ner min hand, då följde hon med mig förbi tunneln... Attans för loppet var faktiskt riktigt bra, inget rivet hinder å slalom satt fint med ett bakombyte!!! Synd på den vägran, annars hade vi nog fått en pinne!!! Men men, vi kommer igen.. Hoppas hon börjar löpa NU så vi kan vara med i Götene oxå!!!

Agilityklass nästa klass, kanonbra lopp med slalom efter platt som hon tog fint, sprang banan kanon meeeeen, hmmm vi har verkligen problem med långhopp om man säger så, nu stod det efter a-hindret å givetvis rev hon det, hon måste verkligen ha suuuuperfart över det för att klara det, men med 5 fel så gjorde det ju inget resultatmässigt att hon vände i makarontunneln efter lången.. HALLÅ!!!! Vända i en tunnel, hon är ju nästan igenom den när hon kommit in eller hur man ska förklara... Skumt värre!!! iaf så hamnade hon på balansen efter att hon vänt eftersom jag redan gjort mitt byte å var påväg bort efter balansen =( DISK!!!
Men resten var okej sånär på en fulsnurr efter näst sista hindret!!!

Är så nöjd med henne denna dag trots uteblivna resultat!!!
Mest nöjd med:

¤ Hennes fina starter!

¤ Hennes fina slalom i båda loppen

¤ Hennes bra hoppteknik, inte ett hinder rivet, förutom lången då :P

¤ Hennes lyhördhet för en gångs skull!!!

vi var klara redan vid 11, men nu var det ju Naala och Mirres tur att springa..

Naala busade till det ordentligt i agklassen och blev diskad, Mirre fick 5 eller 10 fel tror jag...
I hopp fick Mirre bara 5 fel, jätteduktig!!!

En rolig dag som trots stora startfält gick rätt så snabbt... Kanontrevligt å träffa alla agilityvänner!!! Blir ju inte så ofta nu under lågsäsongen!!!

Imorgon hämtar jag min 4:a, hoppas den är så bra som jag väntar mig att den ska vara!!!!!

TJINGELING!!!

Kommentarer
Postat av: Frida o Ösa

Duktiga ni är =)

F-n va roligt att läsa!!!!!

Stor KRAM

2010-11-18 @ 17:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0